Πρόταση – έκπληξη υποψήφιας Ευρωβουλευτού ΔΗΣΥ για κάρτα φιλάθλου

Πρόταση – έκπληξη υποψήφιας Ευρωβουλευτού ΔΗΣΥ για κάρτα φιλάθλου

Ως φίλαθλος, έχω παρακολουθήσει στενά το θέμα της κάρτας φίλαθλου από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου αυτού.
Στην αρχή υποστήριξα το μέτρο, για αυτό και εξέδωσα και προσωπικά κάρτα φιλάθλου.
Όμως η κάρτα φιλάθλου τελικά είχε απρόβλεπτες αρνητικές παρενέργειες στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε την τόλμη και την ειλικρίνεια να το αναγνωρίσουμε. Η πολιτική είναι μια δυναμική και τρέχουσα διαδικασία που πάντα θα πρέπει να προσαρμόζεται με ευελιξία στην πραγματικότητα και στα εκάστοτε δεδομένα. Read More

Restart

Restart

Γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας χρειάζεται ένα Restart:

Ο λόγος για τον οποίο υπέβαλα την υποψηφιότητά μου για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι γιατί πιστεύω στην ενωμένη Ευρώπη και στις θεμελιώδεις αξίες της. Πιστεύω πως, ως Ευρωπαίοι πολίτες αλλά και ως Κύπρος, χρειαζόμαστε στην εποχή των προκλήσεων που ζούμε, μια Ευρωπαϊκή Ένωση Ενωμένη και Ισχυρή.

Δεν υπήρξα ποτέ παθητικός θεατής σε ό,τι γίνεται γύρω μου. Διαπίστωσα μέσα στα χρόνια, ότι η πολιτική χρειάζεται αλλαγή,  εκσυγχρονισμό στον πολιτικό λόγο, στις ιδέες και στις πρακτικές. Και είναι η κοινωνία των πολιτών που έχει τη δύναμη με την ψήφο της να αλλάξει και να εκσυγχρονίσει την πολιτική, εμβολιάζοντας την και με νέα δυναμικά πρόσωπα.

Η υποψηφιότητά μου, αποτελεί μία πρόταση εκσυγχρονισμού, εξέλιξης, και επικέντρωσης στην εξειδίκευση, στην επαγγελματική εμπειρία μέσα στην πραγματική οικονομία, στοιχεία τα οποία νιώθω ότι λείπουν από τον τρόπο τον οποίο πολιτευόμαστε σαν χώρα τα τελευταία χρόνια και μας περιορίζουν από το να πάμε μπροστά.

Έχοντας σπουδάσει Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ζώντας εδώ και 17 χρόνια ως επαγγελματίας μέσα στην ενιαία Ευρωπαϊκή αγορά, την μεγαλύτερη ενιαία αγορά στον κόσμο, γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιες είναι οι αρχές, τα συμφέροντα και οι προτεραιότητές μας.

Σαν νέα πολιτικός και επαγγελματίας του τομέα των υπηρεσιών, απευθύνομαι σήμερα στους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν ότι στην εποχή των προκλήσεων που ζούμε, η πολιτική μας χρειάζεται νέα μυαλά, σύγχρονη αντίληψη, και ικανούς νέους ανθρώπους.

Απευθύνομαι επίσης στους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν στην ισότητα και στις ίσες ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε στείλει στις Βρυξέλες μόνο 2 γυναίκες Ευρωβουλευτές, ενώ είναι γεγονός ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται σε όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεων, και ειδικά στην πολιτική.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συμμετέχει στην μεγαλύτερη και πιο δυνατή πολιτική ομάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και μέσα από την συμμετοχή αυτή, θα έχω την δυνατότητα να προωθήσω πολιτικές προς όφελος του Κύπριου Ευρωπαίου πολίτη και της πατρίδας μας.

Αν και εσύ νιώθεις ότι η πολιτική στην Κύπρο χρειάζεται μία επανεκκίνηση, ένα RESTART, τότε είναι στο χέρι σου!»

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ

TO ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Μεγάλωσα στη Λεμεσό με γονείς πολιτικοποιημένους, σε ένα σπίτι όπου η πολιτική επικαιρότητα βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη. Από μικρό παιδί παρακολουθούσα κάθε βράδυ τις ειδήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον και ήθελα να είμαι ενημερωμένη για τα πάντα. Στους γονείς μου και τους υπόλοιπους «μεγάλους» της παιδικής μου ηλικίας αυτό φαινόταν αρκετά αστείο. Είχα άποψη για όλα και δεν μπορούσε εύκολα να «τα βάλει» κάποιος μαζί μου σε πολιτική συζήτηση. Το 1988, στις προεδρικές εκλογές, όταν ήμουν ακόμα 8 χρονών, έζησα για πρώτη φορά την ένταση και την ενέργεια των εκλογών, που δεν το κρύβω πως μου προκάλεσε ενθουσιασμό. Ως φοιτήτρια εντάχθηκα πλέον ενεργά ως στέλεχος στην περήφανη ΦΠΚ Πρωτοπορία στην Αθήνα και ήμουν εκπρόσωπός της στην ιστορική ΕΦΕΚ Αθηνών.

Αυτό που θυμάμαι πάντα από την ενασχόληση μου με την πολιτική σαν έφηβη, είναι να αναλύω στο μυαλό μου κάθε θέση που άκουα και να αμφισβητώ ότι δεν «μου κολλούσε» μέχρι να πάρω από κάποιον ή τουλάχιστον να μπορώ να δώσω στον εαυτό μου απαντήσεις οι οποίες να με ικανοποιούν.

Στην Πρωτοπορία Αθήνας είχα την ευκαιρία να μελετήσω ενδελεχώς τις κομματικές θέσεις όχι μόνο του ΔΗΣΥ αλλά και των άλλων παρατάξεων σε μια σειρά πολιτικών θεμάτων αλλά και της ιστορίας του Κυπριακού με το οποίο ασχολήθηκα εκτεταμένα.

Η τριβή αυτή με βοήθησε να αποκρυσταλλώσω τις απόψεις μου και να είμαι σε θέση να τεκμηριώσω πρώτα στον εαυτό μου και μετά σε άλλους, την πολιτική μου επιλογή. Μετά τις σπουδές μου, συνέχισε η ανάμιξη μου με την πολιτική στη ΝΕΔΗΣΥ ως εκλελεγμένο μέλος της στην Επαρχία Λεμεσού.

Από το 2004 ακολούθησε μια 10ετής ελάττωση του χρόνου ενασχόλησης με την κομματική ζωή κατά την διάρκεια της οποίας παντρεύτηκα τον Πάνο Παναγιώτου και αποκτήσαμε τις 2 μας κόρες. Κατά την περίοδο αυτή επικεντρώθηκα στην οικογένειά μου την οποία λατρεύω, αλλά και στην εδραίωση του Δικηγορικού μου γραφείου στην Λευκωσία  το οποία ξεκίνησα μόνη μου όταν ήμουν 26 χρονών, από το μηδέν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις δυσκολίες που αντιμετώπισα, καθώς 26 χρονών και έγκυος την πρώτη μου κόρη, αποφάσισα να εγκαταλείψω μία πολύ καλή και «σίγουρη» δουλειά σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία και να ανοίξω το δικό μου γραφείο, για να μπορέσω να πραγματοποιήσω τους δικούς μου επαγγελματικούς στόχους και όνειρα. Το γραφείο μου με σκληρή ομαδική δουλειά και περνώντας μέσα από την Παγκόσμια οικονομική κρίση αλλά και την κρίση στην Κυπριακή οικονομία του 2013, έχει πλέον εδραιωθεί επιτυχώς, με εκλεκτό πελατολόγιο από την Κύπρο αλλά κυρίως από το εξωτερικό. Σήμερα μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν μία από τις καλύτερες μου επαγγελματικές αποφάσεις. Βεβαίως τα πράγματα ίσως να ήταν πολύ διαφορετικά, χωρίς την υποστήριξη του Πάνου, ο οποίος ήταν και είναι ο βράχος μου σε κάθε μου βήμα.

Πριν από 5 χρόνια, το 2014, σε μία δύσκολη περίοδο για την Κύπρο, ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης μου έκανε την τιμή να με διορίσει ως μέλος στις ομάδες εργασίας για το Κυπριακό, στην Ομάδα για την Διακυβέρνηση και Κατανομή Εξουσιών. Για μένα ήταν ακόμα μια ευκαιρία εποικοδομητικής μελέτης της πορείας του Κυπριακού προβλήματος, ζήτημα το οποίο με απασχολούσε έντονα ανέκαθεν.   Τον Ιούνιο του 2018 αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Πρόεδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου να υπηρετήσω την παράταξη ως στέλεχος πρώτης γραμμής από τη θέση της  Αναπληρώτριας Εκπρόσωπου Τύπου και Γραμματέα Πολιτικού Εκσυγχρονισμού, μια νέα μεγάλη πρόκληση για μένα την οποία αποδέχτηκα, κατόπιν προβληματισμού λόγω της επαγγελματικής μου καριέρας, αλλά και με μεγάλη συναίσθηση ευθύνης.  Καταφέρνω μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά αλλά και με ενθουσιασμό, να συνδυάζω επιτυχώς τον απαιτητικό αυτό πολιτικό ρόλο, με την εξίσου απαιτητική επαγγελματική μου καριέρα ως διευθύνουσα συνέταιρος του δικηγορικού μας οίκου, και ως μητέρα δύο μικρών κοριτσιών.

ΣΗΜΕΡΑ:

Η υποψηφιότητά μου για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, αποτελεί μία πρόταση αλλαγής, εξέλιξης, διεκδίκησης και επικέντρωσης στην εξειδίκευση, την τριβή με την πραγματική οικονομία και την επαγγελματική εμπειρία, στοιχεία τα οποία νιώθω ότι λείπουν από τον τρόπο τον οποίο πολιτευόμαστε σαν χώρα τα τελευταία χρόνια και μας περιορίζουν από το να πάμε μπροστά.

Νιώθω σαν πολίτης και σαν πολιτικός ότι η Κύπρος δεν έχει ούτε το ξεκάθαρο όραμα αλλά ούτε την κινητήριο δύναμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής και αυτό πρέπει να αλλάξει σήμερα!

Για την κατάσταση αυτή θεωρώ ότι φέρουν ευθύνη νοοτροπίες και πάθη τα οποία θα έπρεπε να ανήκουν στο παρελθόν, το πολιτικό μας σύστημα και ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν σε πολλές περιπτώσεις τα κόμματα, αλλά και ο λαός ο οποίος αντιδρά παθητικά πολλές φορές σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του.

Μέσα από την πολυετή μου ενασχόληση με την πολιτική, αλλά και το επαγγελματικό μου “background” μπορώ να πω με σιγουριά ότι μπορώ να προσφέρω σε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους η χώρα μας χρειάζεται νέα μυαλά, φρέσκες ιδέες και ικανούς ανθρώπους.

H ATZENTA ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ

H ATZENTA ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ

Στόχος μου, στην περίπτωση που εκλεγώ, είναι να επικεντρωθώ κυρίως σε θέματα που μας αφορούν σε κρίσιμο βαθμό, τα οποία γνωρίζω καλά και στα οποία έχω εμπειρία τα τελευταία 17 χρόνια στα οποία δραστηριοποιούμαι στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά ως επαγγελματίας του τομέα των υπηρεσιών, επιχειρηματίας, ως νομικός. Άλλωστε ζούμε στην εποχή της εξειδίκευσης και της εμπειρίας.

Η Ατζέντα και οι θέσεις μου επικεντρώνονται στις πιο κάτω 2 κύριες θεματικές ενότητες οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την εμπειρία μου σαν επαγγελματίας στον τομέα των υπηρεσιών, επιχειρηματίας, ως νομικός, αλλά και σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την κυπριακή κοινωνία ευρύτερα και στα οποία έχω έντονη άποψη , αλλά φυσικά και με την συνεχή ενασχόλησή μου στο Κυπριακό πρόβλημα

 1. Προώθηση Επενδύσεων, Επιχειρηματικότητας και Φορολογικά Θέματα
 2. Μεταναστευτικό και Πολιτικό Άσυλο
 3. Κοινωνική Δικαιοσύνη, Καταπολέμηση Ανισοτήτων και Διακρίσεων & Προστασία Δικαιωμάτων του Παιδιού
 4. Αθλητισμός και (τροποποίηση κάρτας φιλάθλου)
 5. Κυπριακό Πρόβλημα  

 

1.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ,
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
ΘΕΜΑΤΑ

 

Το Συμβούλιο το Οκτώβριο του 2016 πρότεινε την εξέταση της πρότασης οδηγίας για ενοποιημένη βάση εταιρικής φορολογίας.  Με βάση αυτή την πρόταση, οι επιχειρήσεις θα υπολογίζουν τα κέρδη και τις ζημίες των εταιρειών που έχουν σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Ο φόρος που θα προκύπτει θα κατανέμεται μεταξύ των κρατών μελών ανάλογα με το πού δημιουργήθηκαν τα κέρδη. Στόχος είναι να εξαλειφθεί η τρέχουσα πρακτική των επιχειρήσεων να μεταφέρουν τη φορολογική τους βάση σε χώρες με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές. Αυτό όπως αντιλαμβάνεται κανείς, θα επηρεάσει σε κρίσιμο βαθμό την Κύπρο, που έχει ένα από τους χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές και ένα από τα πιο ανταγωνιστικά φορολογικά συστήματα στην Ευρώπη.

Θέση μας είναι ότι σαν νησί και ειδικότερα σαν ημικατεχόμενο κράτος αντιμετωπίζουμε εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα εμπορίου και οικονομίας τα οποία δεν αντιμετωπίζει καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη και έτσι το φορολογικό μας σύστημα αποτελεί από τα λίγα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που μπορούμε να προσφέρουμε σαν χώρα, για προσέλκυση επενδύσεων.

Η Ευρώπη μας έχει βοηθήσει σημαντικά στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Σαν λαός, πιστεύω ότι η επιχειρηματικότητα είναι στο αίμα μας και προσωπικά είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια της θέσης ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας.

Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος είναι στην πρώτη θέση σε αναλογία πληθυσμού στην άντληση κεφαλαίων για θέματα επιχειρηματικότητας με εκατοντάδες  επιχειρήσεις να επωφελούνται πολλά  Εκατομμύρια Ευρώ χρηματοδότησης

Θεωρώ ότι η προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Στόχος μου είναι να επικεντρωθώ και στην δική μας πλευρά σαν Κύπρος και στο πως λειτουργεί η κρατική μηχανή στις υπηρεσίες που προσφέρει στις επιχειρήσεις, αλλά και στην ενίσχυση και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας. Σε αυτό τον τομέα, πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν πολλά, όπως μείωση της γραφειοκρατίας και εκσυγχρονισμός των διαδικασιών, έτσι ώστε το κράτος να γίνει επιτέλους σύμμαχος των επιχειρήσεων και να διευκολύνει το έργο τους, αντί να αποτελεί για αυτές αρνητικό και ανασταλτικό παράγοντα στην πρόοδό τους.

Επιπρόσθετα υπάρχει έδαφος για εκσυγχρονισμό των επενδυτικών προγραμμάτων μας, του νομικού μας πλαισίου με τέτοιο τρόπο που θα γίνει ο τομέας των υπηρεσιών πιο ανταγωνιστικός σε ένα επιχειρηματικό κόσμο που αλλάζει ραγδαία με γρήγορο ρυθμό.

 

2.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΆΣΥΛΟ

 

Αντιμετωπίζω με ευαισθησία το ανθρωπιστικό αυτό θέμα, αλλά και με ρεαλισμό. Σεβόμενη πλήρως και τις ευρωπαϊκές μας αρχές και τις υποχρεώσεις μας ως κράτος μέλος. Η πρόταση μου έχει ως εξής:

Καταρχήν ο Διαχωρισμός των προσφύγων από παράτυπους μετανάστες. Η Ε.Ε. αναγνωρίζει ότι «δεν χρειάζονται προστασία όλοι όσοι έρχονται στην Ευρώπη». 

Το Μεταναστευτικό Πρόβλημα πιστεύω ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με τους πιο κάτω τρόπους:

 1. Βελτίωση και Επιτάχυνση της διαδικασίας εξέτασης αιτήσεων ασύλου, ούτως ώστε να κλείσουν τα παραθυράκια που επιτρέπουν σε παράτυπους μετανάστες, που δεν προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, να παρατείνουν την παραμονή τους στην Κύπρο.
 2. Ενίσχυση επιτήρησης γραμμής αντιπαράταξης. Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο επιτήρησης μιας γραμμής 180 χιλιομέτρων, αλλά με την αξιοποίησης της τεχνολογίας, και την αξιοποίηση των πληροφοριών για τα «δημοφιλή» περάσματα εισόδου μεταναστών, σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.
 3. Απαιτούμε αλληλεγγύη από τους εταίρους μας!
  Η Κύπρος είναι χώρα μέλος της πρώτης γραμμής και ως τέτοιο απαιτεί, διεκδικεί – διότι δικαιούται – ευρωπαϊκή στήριξη και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Και ας είμαστε ξεκάθαροι σ’ αυτό: Δεν διεκδικούμε μόνο χρήματα, αλλά έμπρακτη αλληλεγγύη με το δίκαιο επιμερισμό σε όλα τα κράτη μέλη όσων πραγματικά δικαιούνται τη χορήγηση ασύλου. Υιοθέτηση αποτρεπτικών μέτρων σε επίπεδο ΕΕ, ούτως ώστε όσα κράτη δεν συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές πολιτικές να υφίστανται αποτρεπτικές συνέπειες σύμφωνα με το μέγεθός τους.
 4. Στήριξη τοπικών κοινωνιών αναφορικά με την ενσωμάτωση όπου κριθεί αναγκαίο.

 

3.ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ &
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Η καταπολέμηση της ανεργίας και ιδιαίτερα των νέων, η καταπολέμηση της επισφαλούς εργασίας, η αντιμετώπιση καταστάσεων κατάχρησης ή η υπονόμευση διατάξεων που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των εργαζομένων, και η βελτίωση των κανόνων για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Παρά τις πολλές επιτυχίες για την ενίσχυση της θέσης των γυναικών, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην κοινωνική, πολιτιστική, πολιτική και οικονομική ζωή, όπου οι γυναίκες δεν έχουν ίση μεταχείριση, ενώ σε πολύ σημαντικούς δείκτες, η Κύπρος εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διάκριση των φύλων όπως το ποσοστό συμμετοχής σε διευθυντικές θέσεις (23% γυναίκες VS 77% άντρες) το μισθολογικό χάσμα (Κύπρος 14% πιο κάτω οι γυναίκες). Σοκαριστικό είναι και το γεγονός ότι σαν χώρα τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε στείλει στην Ευρωβουλή μόνο 2 γυναίκες, ενώ τα προγνωστικά λένε ότι τον Μάη δεν θα εκλεγεί καμία κύπρια γυναίκα Ευρωβουλευτής.

Οι βασικές μου ανησυχίες έχουν επίσης να κάνουν με το τη φτώχεια των γυναικών, την οικονομική εξάρτηση τους, την υποεκπροσώπησή τους στους φορείς λήψης αποφάσεων, τα δικαιώματα σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας, τα ζητήματα θηλασμού, το σωματεμπόριο και τη βία κατά γυναικών και κοριτσιών. Θέλω να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να συμβάλω στην ισότητα των φύλων σε κάθε πολιτική της ΕΕ. Αυτή είναι μια συλλογική προσπάθεια, και χρειάζεται η βοήθεια της κοινωνίας των πολιτών και όλων των οργανωμένων συνόλων.

Επίκεντρο της στοχευμένης μου πολιτικής θα είναι ο Άνθρωπος και συνολικά η Κοινωνία. Εξάλλου ο κύριος στόχος της Ένωσης όπως προβλέπεται και στο άρθρο 3 της Συνθήκης της ΕΕ είναι η επίτευξη μιας κοινωνικής οικονομίας με στόχο την πλήρη απασχόληση, την κοινωνική πρόοδο και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων.

Βάσει της επαγγελματικής μου ιδιότητας ως δικηγόρος και της μορφωτικής μου κατάρτισης ως κάτοχος μεταπτυχιακού στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, θα επικεντρωθώ στην προώθηση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, δηλαδή την καταπολέμηση κάθε είδους διακρίσεων, και στην προώθηση της ισότητας των φύλων. Τέλος σκοπεύω να συμμετέχω ενεργά στην προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού, για τα οποία ως μητέρα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία.

 ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Ο κυριότερος και πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο επέλεξα να ανήκω στην οικογένεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι διότι ταυτίζομαι στις θέσεις της παράταξης σε ότι αφορά την προτεινόμενη λύση του Κυπριακού Προβλήματος, την Διζωνική-Δικοινοτική Ομοσπονδία.